Tuinfeestje organiseren? De beste tuinfeest-tips voor een weerbestendige party!

Kinderfeestje

U hebt het ongetwijfeld een keer meegemaakt, de uitnodigingen voor uw tuinfeestje zijn de deur uit, de boodschappen zijn gedaan en opeens begint het te gieten. Om uw tuinfeest niet letterlijk in het water te laten vallen zijn er een aantal oplossingen.

Partytent

Met een partytent waar ook de zijkanten van dicht kunnen, voorkomt u dat er regen naar binnen waait

Bij Leen Bakker hebben ze allerlei producten om uw tuinfeest tot een gegarandeerd succes te maken. Ook om kinderen tijdens een tuinfeest te vermaken. We hebben vast een aantal tuinfeest tips voor u op een rijtje gezet.

Tuinfeest geven tijdens de regen

Om u voor te bereiden op een regenbui tijdens een tuin- of buurtfeest, doet u er verstandig aan een of meerdere partytenten aan te schaffen. Partytenten zijn al verkrijgbaar voor een paar tientjes. Wanneer u een wat groter budget hebt, kun u een luxe partytent kopen. Het is verstandig om ervoor te zorgen dat de partytent die u aanschaft niet alleen een dak heeft maar ook zijden die u kunt afdekken zodat het er niet inregent.

Tip: Bekijk het assortiment partytenten van Leen Bakker om te besluiten wat het beste bij uw tuinfeestje past.

Tuinfeest geven tijdens de kou

Terrasheater

Met een terrasheater aan uw buitenmuur zitten u en uw gasten er altijd warmpjes bij

Zelfs kou hoeft tegenwoordig geen belemmering meer te zijn om uw tuinfeest tot een succes te maken; terrasverwarming is de oplossing! Om ervoor te zorgen dat uw gasten niet zitten te klappertanden in de buitenlucht kunt u via Leenbakker.be een terrasverwarming en heaters bestellen. U kunt natuurlijk ook naar één van talrijke vestigingen van Leen Bakker gaan. Daar krijg u een professioneel advies over welke terrasverwarming geschikt is voor uw tuin of tuinfeest.

Tip: Bij Leen Bakker hebben ze een groot assortiment aan buitenspeelgoed: van trampolines en speelhuisjes, tot zwembaden en tafeltennistafels.

Tuinfeest geven met kinderen

Trampoline

Haalt een trampoline het kind in u naar boven?

Kinderen kunnen bij een tuinfeestje met vrienden en familie de nodige aandacht opeisen. Als u rustig wilt zitten met uw vrienden of familie, zorg er dan voor dat er iets te doen is voor de kinderen. Ideaal zijn activiteiten die ze buiten kunnen doen, zo kunt u zelf een oogje in het zeil houden. Handig tijdens een buurtfeest. Een trampoline of tafeltennistafel doen het altijd erg goed bij kinderen, en wanneer het mooi weer is, is een zwembad helemaal het einde! Wie weet halen deze producten ook bij u het kind weer naar boven.

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

%d bloggers op de volgende wijze: